sobota 2. října 2010

Goodbye, San Francisco

Ráno jsme si snad poprvé po minimálně 2 týdnech přispali...vstali jsme až v 8 hodin:) Balení nám trvalo docela dlouho, takže až kolem 10. jsme šli hledat autíčko:) Našeho zlaťáka. Včera ráno jsme ho totiž hledali o ulici blíž a docela nás vystrašilo, že tam nebyl. A den jsme s ním strávili poslední den. :( Dojeli jsme přes dvoupatrovej most z Oaklandu do San Francisca, poplatek tentokrát byl jen 4 $, protože jsme nejeli v ranní špičce. A zaparkovali jsme kousek od centra, kde jsme se ještě prošli a potom jsme vyrazili směr Golden Gate, protože dneska bylo krásně:) A tam jsme strávili asi hodinku a fotili a vyhýbali se lidem na kolech a turistům (převážně z Číny) a křičeli na sebe, protože projíždějící auta jezdí pekelně rychle a dělaj strašnej randál. :)
Po Golden Gatu jsme se projeli pro silnici číslo 1 v SF a hledali jsme obchoďák, kde bychom si koupili něco k jídlu. Nakonec jsme v nějaký ruský čtvrti narazili na ruskej obchod, kde prodavačky nemluvili ani anglicky a měly na sobě takový ty růžový zástěry, který bychom tady nikde nenašli:)
A potom jsme už vyrazili směr letiště, kde jsme se slzami v očích odevzdali našeho zlaťáka, který už není náš :'(( A nyní už čekáme na letadlo do New Yorku, času máme habaděj. Tak jsme měli čas si zvážit kufry a vyhodit nepotřebný věci - hlavně oblečení:/ Nechápu, kde jsme to nabrali, ale měli jsme každej o 5 kilo navíc...divný :D No a příště se ozveme už z NYC (Ňů jork sity) Tak ahoj ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat