pátek 25. června 2010

Nová práce

Od posledního příspěvku se stalo hodně věcí, tak pěkně popořádku:) V první řadě jsme se dostali od umývání nádobí  k lepší práci!! Paráda:) Sice jsme pořád v kuchyni, ale je to o mnoho lepší, než mýt nádobí. Pracujeme v Pantry, což je vlastně taková „přípravna“ pro další části kuchyně a taky pro kavárnu a jídelnu. Děláme s Markétkou na jiných pozicích, já doplňuju saláty, zeleninu a ovoce v jídelně do chladícího přístroje, odkud si je potom berou hosté. Markétka připravuje dortíky, poháry a další sladkosti. Poslední čtyři dny jsme měli trénink se zkušenějšími kolegy a zatím to vypadá, že jsme dostali tu nejpohodovější práci v kuchyni. Uvidíme, jak to půjde dál. Trošku nám vadí, že budeme pracovat jenom večerní směny (třeba do půlnoci:), ale aspoň už máme dny volna spolu...a vo vo vo vo tom to je!!:-)A ve středu jsme taky dostali naši první výplatní pásku v tvrdé americké měně. Docela dobrej pocit:) Taky přijelo dalších pět Čechů, už mi to začínalo bejt divný, že jsme tady jenom tři:-)
Včera jsme měli s Markétkou den volna, tak jsme samozřejmě vyrazili prozkoumávat okolí. Společně s Johannou a Mikem jsme se vydali na dno Grand Canyonu (Yellowstoneské řeky:-)). Počasí bylo úžasný, šli jsme dokonce v trenkách a triku, odpoledne se už naštěstí zatáhlo - jinak bychom asi tak dlouhou štreku neušli :) Bylo to cca 25 km, navíc dost velké převýšení, cesta byla úzká a štěrkovitá, občas trošku nebezpečná:) Ale stálo to za to, posoudit to můžete sami ve fotogalerii. :) Už jsme si mysleli, že po cestě nepotkáme žádný zvíře, než "fucking mosquitoes" (zas**** komáry:-), nakonec jsme potkali bizona, který seděl přímo za chatkami hostů. Ti si ho prohlíželi pěkně zblízka (cca 10 metrů, blázni), my jsme ho vyfotili s respektem z dálky a šli s radostí na večeři:)
Teď se chystáme na večerní projížďku autobusem po parku. Snad budou volná místa, máme to totiž jako zaměstnanci zadarmo...skvěěělýýý:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat